Escape kist

Het geheim van de luchthaven

 

Jullie beginnen bijna aan het avontuur om 'Het geheim van de luchthaven' op te lossen... Lees onderstaande informatie goed door voordat jullie beginnen.

 

Begin van het spel:

Om de hints te kunnen gebruiken moeten jullie onderstaande formulier invullen. Zodra deze is ingevuld krijgen Jullie op de bevestigingspagina een wachtwoord om in te loggen op de pagina 'hintkaarten' deze is te vinden in de menubalk. Let op: het wachtwoord is hoofdlettergevoelig.

 

Eindcode:

Zodra jullie de Escape kist hebben ontrafeld komen jullie bij een QR-code uit. Hier wordt er gevraagd naar een koffernumer. Het koffernummer is de eindcode van de Escape kist 'Het geheim van de luchthaven'. Jullie moeten eerst de volledige Escape kist oplossen voordat jullie het koffernummer kunnen ontrafelen.

 

Hints:

Zodra jullie het onderstaand formulier hebben ingevuld krijgen jullie op de bevestigingspagina een wachtwoord voor de inlogpagina van de 'hintkaarten' deze is te vinden in de menubalk. Let op: het wachtwoord is hoofdlettergevoelig.

 

Tips:

* Forceer niks tijdens het spelen van deze Escape kist. Lukt het niet om een slot te openen? Waarschijnlijk hebben jullie (nog) niet de juiste code gevonden. 

* Gebruik tijdig de hintkaarten.

Start het spel:

Zodra jullie er klaar voor zijn kunnen jullie het wachtwoord ophalen voor de hintkaarten door onderstaand formulier in te vullen.

Heel veel succes en speel plezier!