Stormbaan kasteel         21 meter

Stormbaan kasteel   

Bezorg kinderen de dag van hun leven op deze 21 meter lange stormbaan in kasteel thema!

Wie weet het snelste de obstakels te overwinnen? Ga als eerste over de glijbaan, ontwijk de opblaas palen en duik door het gat! Het kasteel is leuk voor jong en oud. Met deze extra brede stormbaan van 21 meter lang garandeer je een actieve beleving en trek je gegarandeerd de aandacht!

€350 per dag

Product eigenschappen

Afmetingen:

lengte 21 meter

Breedte 4,5 meter

Hoogte 7 meter

Op - afbouw advies:

Deze stormbaan is door u zelf te plaatsen, wij helpen u graag met het op en afbouwen van deze stormbaan. Ons advies is om dit met minimaal 3 personen te doen.

Stroom behoefte:

4x blower van 1100 watt, 230V

Vervoer:

Deze stormbaan wordt door ons gratis geleverd op uw locatie binnen een cirkel van 25km vanuit Appelscha, buiten deze kilometers wordt een bedrag van €0,80 per gereden kilometer in rekening gebracht.

Begeleiding:

Tijdens het gebruik van het door uw gehuurde object is het ten alle tijde verplicht om toezicht te houden op de spelende kinderen. Het toezicht houden dient te gebeuren door een volwassen persoon (18+). U bent zelf verantwoordelijk voor deze begeleiding en toezicht.

Veiligheid:

Al onze springkussens, stormbanen en attracties beschikken (indien nodig) over een certificaat van goedkeuring. Dat betekent dat elk springkussen of opblaastoestel is goedgekeurd door een externe keuringsinstantie volgens de europese norm NEN-EN14960. 

Hoe werkt het

- Vul het contact formulier in of vraag een offerte aan

- Wij nemen binnen 12 uur contact met u op voor een passende offerte en het bespreken van eventuele andere wensen

- Geniet van uw activiteit

Reserveren? Vul onderstaand contact formulier in