Mobiele escaperoom

Mobiele escaperoom

Dé meest originele activiteit van het moment: de mobiele escape room op locatie! Wij komen naar jou toe met onze escape room!

Zoek je een leuke activiteit voor jouw festival, personeelsfeest, familieweekend of welk feest dan ook!

 

Op elke denkbare locatie te spelen

Ben je op zoek naar een escape room op een unieke locatie? Of je nou op het sportveld sta van jullie vereniging, in een park, bij een horecagelegenheid of op een festival, bij CMS Groepsactiviteiten - Events kan je op elke locatie de Alice in Wonderland escaperoom spelen.

 

De perfecte activiteit op eigen (unieke) locatie

Onze escaperoom is de perfecte (aanvullende) activiteit voor jouw programma. De mobiele escape room kan per dag door grote groepen gespeeld worden door zijn korte rondes. De escaperoom is volledig zelfvoorzienend en heeft dus geen stroom nodig. Hierdoor is de escape room inzetbaar op elke locatie. Op een festival, in het bos, op het strand of op een school. Wij komen graag naar je toe! Geen locatie is te gek voor ons. Door de grote van de kamer, namelijk 3,6m bij 3,6m bevind je je echt in een andere wereld.

 

Over de activiteit

Tijdens onze escaperoom Alice in wonderland gaan groepen van 2 tot 6 personen onze kamer in. Zij proberen zo snel mogelijk alle opdrachten te voltooien. Onze kamer bevat verschillende soorten puzzels, geheimschriften en andere leuke opdrachten.

Groepen hebben maximaal 30 minuten de tijd om de opdrachten te ontrafelen en de escaperoom te voltooien. Door de snelle rondes kunnen er veel groepen onze kamer spelen.

 

Hoe werkt het

- Vul het contact formulier in om te reserveren of vraag een offerte aan

- Wij nemen binnen 12 uur contact met u op voor het bespreken van eventueel andere wensen (last minute reserveren? Neem gerust contact met ons op!)

- Geniet van uw escaperoom op locatie!

Reserveren? Vul onderstaand contact formulier in